Siaran Langsung Kedah vs Sri Pahang Live Streaming Liga Super 2023

Kedah vs Sri Pahang Liga Super 2023

Hari pertama aksi Liga Super 2023 bagi minggu kesembilan belas menyaksikan tiga perlawanan berlangsung dalam salah satunya pertemuan Kedah vs Sri Pahang.

Ianya bakal diadakan pada 8 Ogos 2023, hari Selasa bertempat di Stadium Darul Makmur di Alor Setar. Kali ini Kedah menjadi tuan rumah dan melayan kunjungan Sri Pahang.

Ini kerana pada perlawanan pertama, mereka telah di bertemu Darul Makmur juga dalam saingan liga pada bulan Mac yang lalu di minggu keenam (LS6).

Dalam perlawanan tersebut, menyaksikan Sri Pahang sekadar berpuas hati dengan 1 mata apabila Kedah berjaya menyamakan kedudukan pada minit-minit akhir.

Kali ini pastinya kelebihan kepada Kedah Darul Aman apabila mereka menjadi tuan rumah dan bakal melayan kunjungan Sri Pahang.

Kedudukan liga juga menyaksikan kedua-dua pasukan mempunyai mata yang sama dan hanya dipisahkan dengan bilangan jaringan sahaja.

Jadual Dan Siaran Langsung Kedah vs Sri Pahang Di Liga Super 2023

Jangan lupa saksikan perlawanan ini yang akan dibawakan secara langsung menerusi saluran Astro Arena Bola 803 dan secara online di Astro Go.

Selain itu, anda juga boleh tonton secara live streaming menerusi aplikasi Sooka dengan melanggan pas satu perlawanan berharga RM9.90 atau pas bulanan dengan harga RM28.90.

Berikut merupakan jadual perlawanan Liga Super 2023 LS19 Kedah vs Sri Pahang pada 8 Ogos ini, hari Selasa pada pukul 9.00 malam.

8 Ogos 2023 (Selasa)

FT : Kedah (2) - (0) Sri Pahang

Ifedayo Omosuyi 4'
J. Partiban 42'

Waktu : 9.00 Malam
Tempat : Stadium Darul Aman
Tayangan : Arena Bola 803
Live Streaming : Astro Go dan Sooka

Post a Comment

Previous Post Next Post