E5572EF1-E610-4797-9BB5-9D5A60839AFC
Please enter at least 3 characters.

Download Poster Jadual Piala Asia AFC Qatar 2023

Download dan dapatkan poster jadual penuh setiap 51 perlawanan termasuk game Malaysia sepanjang Piala Asia AFC Qatar 2023-2024
Download Poster Jadual Piala Asia AFC Qatar 2023

Download Poster Jadual Piala Asia AFC Qatar 2023

Bahang Piala Asia Qatar 2023 kini semakin terasa. Macam-macam sudah iklan dikeluarkan di media sosial dan tv khususnya. Nak lagi menarik, kita download juga poster jadual penuh perlawanan.

Dengan adanya poster perlawanan ini, anda boleh dapatkan tarikh dan waktu sebenarnya bila sepak mula setiap pasukan akan berlangsung. Yang pastinya kita tunggu-tunggu untuk pasukan Malaysia.

Dengan adanya jadual ini, anda tidak lagi terlepas untuk saksikan perlawanan-perlawanan menarik yang berlangsung sepanjang Piala Asia bermula 12 Januari hingga 10 Februari 2024.

Kalau masa Piala Dunia dulu, macam-macam rekaan poster jadual ini dikeluarkan. Jadi untuk Piala Asia ni, kenala ada juga, barulah makin membara kehangatan kejohanan bola tertinggi Asia ini.

Download Poster Jadual Piala Asia AFC Qatar 2023

Secara keseluruhan terdapat 51 perlawanan untuk edisi Piala Asia 2023-2024 kali ini yang berlangsung selama 30 hari ini. Selain daripada jadual perlawanan secara online, lagi best kalau ada dalam bentuk poster kan.

Jadi jika anda ingin dapatkan poster kesemua jadual perlawanan Piala Asia AFC Qatar 2023-2024 ini dengan resolusi tinggi, anda boleh download dan dapatkan secara percuma di pautan dibawah. Boleh print dan simpan sendiri

>> Download Poster Jadual Piala Asia 2023 <<

>> Download Poster Jadual Piala Asia 2023 <<

>> Download Poster Jadual Piala Asia 2023 <<

Tapi anda perlu tahu, jadual waktu yang digunakan dalam poster perlawanan ini adalah mengikut waktu Qatar. Jadi untuk waktu Malaysia, anda hanya perlu tambah 5 jam lagi (+5 jam)

Download Poster Jadual Piala Asia AFC Qatar 2023

Selain itu, jika anda taknak download poster ini secara online, anda boleh dapatkan poster ini menerusi seller di Shopee SINI dengan saiz A1. Material TEBAL dan pastinya BERKUALITI. Harga tak sampai RM20 pun.

Share this post

Explore more articles by admin sukan

Post a Comment

Please leave comments related to the content. All comments are highly moderated and visible upon approval.

Comment Shortcodes

  • To insert an image, add [img]image_link[/img]
  • To insert a block of code, add [pre]parsed_code[/pre]
  • To insert a link, add [link=your_link]link_text[/link]
  • To insert a quote, add [quote]quote_text[/quote]
  • To insert a code, add [code]parsed_code[/code]
By clicking "Accept", you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and improve marketing.